Va multumesc pentru sfaturi!
Nu as vrea sa fac plangere la politie ca sa nu-i faca dosar penal,nu vreau sa-i fac rau,asta ar putea sa-i afecteze viitorul,nu-si va mai gasi usor un loc de munca...poate mai tarziu isi va da seama de greselile facute,dar poate fi prea tarziu...
Buna ziua ,
Sunt mama unui adolescent de 18 ani.De la 13 ani il cresc singura.Acum doi ani copilul meu a inceput sa fie violent cu mine,pentru ca nu-i dau bani,pentru ca-l intreb de ce vine la 4 dimineata de afara,pentru....Nu suporta sa-i zic nimic.De cand a devenit mai inalt decat mine se simte puternic si de neinvins.Nu lucreaza si
nici nu vrea sa se angajeze. Ma umileste cu cele mai vulgare cuvinte auzite vre-o data la adresa unei femei,imi sparge lucruri din casa,fura lucruri din casa si le vinde,m-a imbrancit de multe ori,m-a lovit, m-a amenintat cu moartea.Am incercat sa stau de vorba cu el sa inteleg ce se petrece cu el,nici nu vrea sa asculte...A inceput sa-mi fie frica sa mai stau in casa,spuneti-mi va rog ce sa fac,ma termina psihic,nu mai stiu cat rezist...