avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Elena159

Activitate Elena159

multumesc pentru un sfat , dar..nu cred ca reusesc sa fac aceasta plingere prealabila...Suntem cetateni ai altui stat, iar tatal este cetatean roman si locuieste in Romania, iar noi - în altă țară.
tatal copilui a prezentat, în atac, micsorarea cuantumului + certificat de la inspectoratul fiscal ca veniturile nu sunt impozabile (adica nu are nici un venit si bunuri mobile sau imobile). Cum ar urma sa-l oblige la achitarea acestei sume difinitive?
Sunt șanse reale de a ”mișca carul din loc” în momentul cînd tatăl copilului nici nu are în gînd sa participe la întreținerea binevolă a copilului său minor?
multumesc,dar am obtinut deja mentiunea ”definitiv” de la arhiva.
Buna ziua! Rog sa mă lămuriți care ar urma pașii după obținerea comunicării cu titlul ”definitiv” de la Tribunalul Iași? Ce trebuie să fac ca să obțin o executare a acestei comunicări? Este stabilită o sumă fixă pînă la majoratul copilului. Sunt șanse reale de a ”mișca carul din loc” în momentul cînd tatăl copilului nici nu are în gînd sa participe la întreținerea binevolă a copilului său minor?