avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Activitate Patriciaw

Activitate Patriciaw

Am facut de doua ori procedura asta. Prima oara nu mi-au pus apostila pe actul original, a doua oara, mi-au scris pe apostila in loc de numele judecatoarei sau presedintei care a semnat sentinta alt nume, cred actual al celui care actual presendite la judecatorie, bineinteles in Italia mi-au explicat si de la primarie si un avocat ca apostila trebuie sa valideze un act adica sa fie scris numele celui sau celei care semnat actul original. Sa ma duc la camera notarilor sa atat un incendiu? Sunt efectiv exasperata, de aia vreau un avocat.

Si sunt in Timisoara, ma pot duce eu, doar ca efectiv nu stiu, toata lumea merge pe deviza mi se rupe, nu le pasa ca gresesc, dau vina unu pe altul.Te incearca toate starile cand trebuie sa te enervezi la orice pas.. vreau sa se enerveze altcineva pt mine.. nu mai rezist aici.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Va rog frumos daca ma poate ajuta cineva. M-am casatorit in Romania cu un cetatean italian, am divortat. Problema care e, vreau sa transcriu divortul in Italia, am facut de doua ori actele pt asta la Timisoara, cand m-am dus in Italia de acolo prima oara mi-au zis lipseste o apostila, vin refac actele, de data asta au scris numele aiurea pe apostila, mi-au explicat ca pe apostila trebuie sa scrie numele celui care a semnat sentinta, adica d-na judecatoare, ori au scris alt nume pe apostila. Mi-au zis si aratat ca exista certificat international de divort, nu gasesc nici o informatie pe net. M-am saturat sa fac la drumuri inutile si sa tot platesc, vreau un avocat competent care sa imi rezolve, evident ca munca trebuie rasplatita dar totusi nu vreau nici tarife exorbitate cum vad sunt obisnuiti pe aici. Multumesc oricui ma poate ajuta.