avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate casia90

Activitate casia90

Multumesc mult pt raspuns !!
Aurel Fleancu a scris:

Pentru inchiderea de cont sunt necesare probabil unele documnete care trebuie semnate in fata angajatului bancii.
Puteti recurge la varianta unei imputerniciri notariale acordata unei persoane care se poate deplasa la sediul acelei sucursale, evident daca si banca este de acord cu aceasta varianta (in principiu nu ar avea ce sa obiecteze).

Buna ziua.Am si eu o problema si sper sa ma puteti ajuta cu un sfat.Am facut doua credite la banca Opt in urma cu 5 ani,aceasta avand o sucursala la Resita,Caras -Severin,si dupa aproximativ 1 an si jumatate s-a inchis si am primit notificare ca trebuie sa platim la sucursala din Caransebes,Caras-Severin.Neavand posibilitatea sa merg pana acolo lunar,ni s-a spus sa platim prin posta,respectiv prin mandat postal,pt. care bineinteles ca tot eu am platit taxa.Acum unul dintre credite a fost achitat,ramanand numai unul,si am sunat la OTP ca sa-mi inchida acel credit,si mi s-a spus ca nu pot sa o faca decat daca merg personal acolo,ori eu nu pot ajunge la sucursala.Si mi s-a mai spus ca voi fi raportat la biroul de credit daca nu fac inchidere de credit.E posibil asa ceva,avand in vedere ca nu e vina mea ca si client ca s-a inchis sucursala unde am facut creditul si am platit atatia ani mandatele postale din bani propri???!!!Deci,am trimis banii(rata)prin posta dar nu se poate sa-mi trimita inchiderea de credit tot prin posta(recomandata,cu aviz de primire)sau ,ma rog,alta varianta???Santeti in masura sa ma ajutati ,va rog,??
Răspuns la discuția alocatie copil
Multumesc pt raspuns!!
Discuție alocatie copil
alocatia copilului se mai primeste daca ,copilul intrerupe scoala?