avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate eds228

Activitate eds228

Buna ziua,am o problema serioasa de mai bine de 10 ani, in legatura cu magazinul de vis-a-vis de casa mea,problema care a generat certuri serioase cu patronii magazinului.Problema este in felul urmator,magazinul este un loc unde se aduna diferiti puscariasi hoti betivi,ei nu au nimic amenajat afara(umbrele si scaun e) si toti se aseaza la umbra la mine in poarta cu beri si pahare de plastic,lovindu-ma de ei de fiecare data cand vreau sa bag masina in garaj sau sa intru in curte.Au fost seri cand a fost atat de mult scandal si galagie ca a trebuit sa chem politia.Am facut si reclamatii la anpc,dar nu pot rezolva nimic...situatia continua sa persiste.Se pare ca tot ce mi-a mai ramas e sa ii actionez in instanta ca sa am si eu parte de liniste la mine in curte,credeti-ma sunt disperat si voi marge pana-n panzele albe ca sa ii inchid.

Intrebarea mea este daca am sanse de castig intr-un asemenea proces si daca in final as putea reusi inchiderea magazinului,sau daca nu macar o interdictie de a mai putea vinde alcool.Va multumesc!