avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate Inaaa

Activitate Inaaa

Va multumesc mult pentru raspuns!

As vrea sa va mai intreb daca pentru codul caen 3299 Fabricarea altor articole manufacturiere (cod pentru activitatea principala) si pentru coduri de imitatii de bijuterii sau comert prin intermediul Internetului daca le am trecute la sediu in certificatul constatator si chiar le desfasor am nevoie de autorizatie de la primarie? Daca da, este o solutie mai buna sa le trec la terti si atunci nu mai am nevoie autorizatie?
Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca pun niste coduri Caen ce au nevoie de autorizatii, cum ar fi codurile pentru productie, dar fara sa am activitate propriu-zisa, ci doar in ideea ca voi avea la un moment dat, in caz de control firma poate fi sanctionata ca nu are acele autorizatii desi nu a avut activitate in acele domenii si nu a produs nimic doar pentru ca le are trecute in actul constitutiv si in certificatul constatator?

Specific ca aceste activitati vor fi trecute la sediu, fara a avea momentan nici un punct de lucru.
Ma intereseaza in special pentru codul 3212-fabricarea bijuteriilor si articolelor similare din metal si pietre pretioase, care am inteles ca are nevoie de mai multe autorizatii, dar pe care il vroiam in ideea ca voi face la un moment dat si un curs de bijutier.

Va multumesc!