avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate monica_tera

Activitate monica_tera

Buna ziua,

M-am angajat de curand (primul job) la o firma si am incheiat un contract de 3 luni.

Mi s-a spus la inceput ca aceasta este o perioada de training. Cu toate acestea, pana acum mi s-a facut un training de o saptamana- doua (cu intreruperi) si doar atat.

Am fost pusa sa fac tot felul de lucruri pe care eu nu am cum sa le stiu (iar aici nu vorbesc despre lucruri simple pe care orice persoana, cu sau fara pregatire, le poate face). Despre ce vorbesc:
- mi s-au pus in spinare clientii altor colege, despre care eu nu stiam nimic si pe care, evident, nu am reusit sa ii ajut. Rezultatul? Am picat de proasta in fata lor.
- mi s-au dat taskuri imposibile pentru mine, pe care fara un training solid nu le poti face si mi s-au facut observatii cand nu le-am dus la capat.
- sunt pusa sa fac mult prea multe lucruri in paralel (sunt familiarizata cu multitaskingul si ma descurc, dar este dificil sa fac mai multe lucruri despre care nu stiu nimic, in paralel.
- sunt trimisa in diverse locuri, fara sa mi se spuna ce sa fac acolo si sfaresc prin a arata ca o proasta in fata oamenilor, pentru ca nu stiu ce sa fac.
- am program de 9 ore cu tot cu pauza de masa, care insa este de 10 minute si in graba; in tot acest timp, mai vin clienti deoarece ei nu stiu ca noi avem pauza si atunci trebuie eu sa ma ridic de la masa sa ii primesc si sa ma uit chioras la ei pt ca nu inteleg ce vor.
- sunt tinuta in plus peste program; in loc sa termin la 6, stau pana la 8 si nu sunt platita suplimentar, iar salariul este deja unul mizer.

Imi este teama sa vorbesc despre asta ca sa nu fiu data afara sau sa imi pun seful in cap, dar ma afecteaza foarte mult. Sunt obosita, stresata, incep sa am probleme de sanatate serioase si timp putin pentru doctor.
Nu as vrea nici sa demisionez pentru ca abia am reusit sa ma angajez si nu imi pot dezamagi parintii care au investit bani multi in educatia mea.

Ce sa fac...?