avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Activitate bpapiiro2

Activitate bpapiiro2

Buna ziua,

de curand am fost pus intr-o situatie incredibila. Un angajat a blocat usa de la intrare in societate si refuza sa o deschida cand administratorul societatii vrea sa intre. Deasemenea, ameninta orice angajat ca il da afara daca deschide usa.

ca si detalii suplimentare, acel angajat este si actionar iar administratorul este la randul sau si actionar cu un procent mult mai mare.

acum, pentru ca am tot cautat, este vreo infractiune savarsita de catre angajatul care refuza sa deschida usa, a inlocuit sistemul de inchidere si nu permite administratorului sa intre, angajand personal si paza de la o societate de paza (asta poate fi inlaturata usor ca nu are plan de paza)?

vreau doar sa stiu daca se poate incadra pe unde penal aceasta actiune a lui. deasemenea, nu pot sa ma apuc sa fortez usa ca ma acuza de distrugere. oare eu nu il pot acuza de distrugere cand a inlocuit sistemul de inchidere? adica l-a demontat pe cel existent si a pus unul nou cu ajutorul unei terte firme.

mai am o problema acum. daca se intampla un accident de munca in interiorul societatii, legal, administratorul este raspunzator insa, cum poate raspunde acesta daca accesul in incinta ii este blocat?

multumesc