avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Activitate AncaMariaDragomir

Activitate AncaMariaDragomir

Buna ziua,

As avea si eu o intrebare la dvs. Am infiintat un SRL , principalul obiect de activitate este cel de traduceri si interpretariat, dar am autorizat inca 3 coduri CAEN pt activitati de secretariat(tehnoredactare etc.), curierat si webdesign.
Momentan nu am un pct de lucru, doresc sa incep activitatea prin deplasare la clienti/intalnire cu clientii pe teren pt preluare predare comenzi (de ex. in cazul traducerilor). Astfel, doresc sa-mi fiscalizez casa de marcat pt teren. Am inteles ca pt aceasta am nevoie de niste coduri CAEN pe care eu nu le am in actul constitutiv ( sau le am dar nu autorizate). Intrebarea mea este daca am cod CAEN pt curierat, pot fiscaliza casa de marcat pt teren? Totodata, in certificatul constatator scrie ca la sediul social nu se va desfasura nicio activitate (deci nu imi pot fiscaliza casa de marcat pe sediul social) si ca activitatile le vom desfasura la beneficiari , la terti si/sau in afara sediilor proprii.Avand in vedere acest aspect (faptul ca scrie clar in certif. constatator ca activitatile se desfasoara pe teren), se poate fiscaliza casa de marcat pt teren, desi nu am cod CAEN pt comert ambulant (vanzare in targuri si expozitii)?
Multumesc anticipat.