avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate iclaudialeonora

Activitate iclaudialeonora

Buna,
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile prompte. Ieri la sedinta de bloc (unde am fost doar eu invitata, si si alti locatari - doar cu cei din comisia de cenzori si presedinta) nu am negat ca nu a fost sotul meu cel care a scris biletul (care nu aducea nici o injurie niciunei persoane, ci doar era o explimare a unei pareri), am explicat ca a fost o decizie personala si libera de a nu il semna. Ceea ce noi intradevar nu putem concepe este de ce au fost cautate acele inregistrari pentru a identifica cine a fost, in conditile in care nu am incalcat nimic, nu am facut nici o paguba, si noi nu am avut comportamente neadecvate intr-o societate/condominiu. Noi am fost de la inceput de acord cu camera, pentru aceleasi situati pe care dvs (Adam Grecu) le descrieti, se intamplau si la noi (dna de serviciu facea curat si imediat venea cineva si murdarea intentionat, sticle sparte la cutiile postale etc). Insa atata timp cat noi doar ne-am exprimat o parere, intr-o tara libera, si nu am jugnit pe nimeni, incer sa inteleg decizia lui, pe care eu o consider abuziva si imi invadeava viata mea privata si dreptul la libera exprimare.

Multumesc mult inca odata.
In blocul in care locuiesc au fost montate camere de supraveghere. Scopul lor, cand a fost facuta propunerea de cumprare/instalare etc, era pentru siguranta blocului. Sotul meu zilele trecute a pus in cutiuta administratorului o hartie, prin care isi exprima parerea legata de trecerea tuturor functilor detinute in trecut de membrii comisiei de cenzori, in care mentioneaza ca nu i se pare normal asa ceva si ca nu considera necesara aceasta " etalare". Biletul a fost pun anonim. Cei din asociatie, au facut o copie la bilet prin care ii raspundeau, si il obligau sa isi ceara scuze. Azi am mers la sedinta de bloc unde am fost literar "atacata" de ei, si bombardata de intrebari de genul: nu ne e rusine? cum ne permitem? etc De unde au stiu dansi ca a fost sotul meu? - pentru ca au cautat pe inregistrarile video sa vada cine a pus acel biletel.
Intrebarea mea este: au dreptul sa prelucreze si sa caute imaginile noastre in acest scop decat cele in scopul sigurantei condominiului?
Ne-au si amenintat (foarte subtil) ca daca nu ne cerem scuze vor merge mai departe cu acst caz.

Multumesc.