avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Activitate lilianatamasi

Activitate lilianatamasi

Am tinut permanent legatura cu ei,dar imi tot spun ca trebuie sa achit cei 5000 de lei ca sa reintru in contract ca deja au trimis cererea de investire cu formula executorie eu momentan nu dispun de acesti bani,nu zic ca nu o sa achit creditul dar mi se pare f mult si eu spre exemplu luna trecuta am depus 700 lei m-am oferit sa depun si acum 1000 lei dar zic ei nu rezolv nimic pt ca penalitatile curg in fiecare zi si iar se aduna singura solutie pe care mi-au dat-o ei e sa achit sa ajung la zi...nu stiu cum sa procedez
Buna ziua am contractat un credit ipotecar de la un ifn,si din motive de sanatate nu am reusit sa platesc 2 rate si am fost anuntata cand am vrut sa achit ca a devenit creditul scatent si ca am o dobanda penalizatoare de 5 la suta pe zi in concluzie am ajuns cu dobanzile la 5000 si daca nu le achit imi ia casa mentionez ca la semnarea contractului nu ni sa mentionat acest lucru dar ulterior mi sa spus ca scria in contract....este posibil sa aplice dobanzi penalizatoare atat de mari?sunt disperata.....multumesc