Buna seara,am o mica nelamurire si sper ca aici sa gasesc raspunsul !
Acum 12-15 ani nu mai stiu exact trebuie sa urmaresc actele,am luat hotararea de a monta in apartament o centrala termica pe gaze.Deoarece am fost primul din bloc cu o asa dorinta/nevoie...toata treaba a picat pe mine..mai exact...planuri..acte..teava..echipa ..mancare..si toate cele au fost platite de mine ! Asociatia nu m-a ajutat cu nimic...regulatorul de gaz tot ce tine de gaz in bloc este cumparat de mine..in momentul de fata un vecin doreste sa vina si el pe centrala...dar refuza sa ma despagubeasca cu suma pe care i-am ceruto...calculand toata valoarea de atunci eu trebuie sa imi scot banii investiti ..corect nu ? Suma toatala a fost /la nr de apartamente calculand astfel ca valoarea sa fie /apartament undeva la 200-300 de lei ar pica...problema este ca vecinul refuza..spunand ca cei de la gaze nu i-au cerut astfel de aprobare ...ce este de facut ? Pana la urma acestea sunt bunurile mele ! Nu ?! Ii pot da in judecata ? Multumesc..sper ca am fost inteles ! Tin sa spun ca pana acum,cei care si-au montat centrala termica pe gaz,au venit mi-au cerut aprobarea si mi-au oferit suma ceruta pentru despagubire,ceea ce a fost corect !