avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate casianirina

Activitate casianirina

Precizez ca fostii administratori,care inca mai locuiesc in bloc nu au platit nici un leu catre statul roman,ma refer la taxe si impozite,desi noua locatarilor ni s-au oprit acei bani pe listele de intretinere.
Referitor la diferentele de consun declarate si cele facturate facem vornire de ,, pierderi '' de 60-80 metri cubi.
Buna seara. In primul rand va nultumesc pentru raspunsul dat la intrebarea anterioara.
Revin cu doua intrebari.
1. Este legal ca noi,membrii Asociatiei de Proprietari sa platim restantele,din anul 2007 pana in anul 2014,la ANAF.? (Sau cel putin asa ni s-a motivat cand am intrebat de ce apare o suma in plus fata de costurile normale.)
2. De un am de zile administratorul ne incaseaza pe listele de intretinere 1-2 m3 (metri cubi ) apa rece in plus fata de consumul citit/apometru/fam.Raspunsul la intrebarea noastra ,, de ce?'' a fost ca sunt diferente de consum intre ceea ce se citeste si consumul de apa facturat de Apa Nova.Mentionez ca nu exista pierderi de apa,mai precis,subsolul este uscat.Este legal sa platim aceste diferente sau nu?
În incinta imobilului în care locuiesc,adeseori pǎtrund,atât ziua cât şi noaptea,persoane care nu vin în vizitǎ la nici unul din locatarii blocului,ci sunt rromi care vor sǎ-şi comercializeze diferite mǎrfuri,agenți de vânzǎri care promoveazǎ diferite produse prin agǎțarea unuor produse publicitare de clanțele uşilor apartamentelor şi a cǎror moralitate nu este cunoscutǎ,’’voluntari’’ care colecteazǎ fonduri pentru diferite ,, cazuri sociale ’’ ,persoane fǎrǎ adǎpost care dorm pe casa scǎrii şi pe paliere.
De asemenea existǎ o locatarǎ care are tulburǎri psihice cu dese accese de violențǎ extremǎ.
Pentru a preîntâmpina situații nedorite gen furt,violențǎ,etc.,noi,proprietarii ap.78-84 am decis,de comun acord în proporție de 87,5%,încuierea uşii de acces pe palierul aferent acestor apartamente. Menționǎm cǎ o singura proprietarǎ s-a opus,din motive mai mult decât puerile,gen:,, Îmi uit uşa casei descuiatǎ ca sǎ încui uşa de la palier.’’ sau ,, Întârzii la serviciu sǎ vǎ încui vouǎ uşa.’’
Existǎ temei legal pentru a solicita Administratiei aprobarea încuierii uşii de acces pe palierul aferent apartamentelor menționate mai sus?