avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Activitate luco_luco

Activitate luco_luco

Buna ziua,

S-a ridicat o constructie de tip P+1+M - cu AC - avand destinatie locuinta.

Acum dorim schimbarea de destinatie a acesteia pentru P si 1 - in restaurant.

Pentru a depune cererea C:U - pe noua propunere ce trebuie trecut - se modifica din locuinta in spatiu comercial sau se modifica in alimentatie publica?

Astfel incat , mai tarziu sa fie totul in regula la obtinerea Avizului de functioare....

In asteptarea unui rasuns...Multumesc,
Da, mi s-a spus. Ideea este ca OCPI nu accepta documentul Primariei. Iar primarie spune ca nu exista norme metodologice la lege.

Este un cerc vicios, din care eu pierd timp si nici nu reusesc intabularea constructiei.
Buna ziua, am depus actele la OCPI Bucuresti pentru cadastru si intabulare a unei constructii noi (cu A.C - 2015) si am primit incheiere de respingere pe motiv ca avem nevoie de CERTIFICAT DE ATESTARE A EDIFICARII CONSTRUCTIEI . Am mers la PS3 , de unde am primit o adeverinta . S-a depus din nou documentele si am primit tot inchiere de respingere , pe motiv ca nu am primit de la Primarie un CERTIFICAT. Am mers in audinta la OCPI -unde nu s-a rezolvat nimic - doar sa facem redepunere cu acte noi????, desi dosarul era complet si OCPI nu recunostea documentul emis de Primarie. Apoi am mers la Primarie am facut cerere , de unde am primit NEgatie - pe motiv ca nu exitsa norme metodologice la lege. Intrebare: daca redepun dosarul cu aceasta negatie voi primi cadatrsul si intabularea???? Sau trebuie sa astept sa isi rezolve problema OCPI si Primaria sector 3??? Nu inteleg de ce eu ca proprietar trebuie sa fac aceste drumuri, fara a primi documentele de care au nevoie si care sunt DREPTU meu? Astept un raspuns de la Dvs. Multumesc!