Parinti mei au decedat acum doi ani,am facut succesiunea dupa decesul lor,Sunt unic mostenitor al acestui apartament,deci sunt proprietar.Am toate actele trecute pe numele meu pana aici totul este ok.Problema apartamentului cumparat si achitat de parinti mei in 2004 este ca fosta proprietara de la care au cumparat parintii mei a cumparat apartamentul de la Foisoru de Foc pe legea 112/1995 ,in anul 1997.Si am inteles ca pe langa actele necesara la un contrct V-C ar mai fi nevoie de doua adeverinte de la Primaria Capitalei,(pt litigii si ceva cu legea 10) am fost si acolo am adeverintele dar pe ele scrie ca nu pot sa le folosesc decat cu scop informativ,nu ma ajuta sa justific nimic.Cui as m-ai putea sa ma adresez , astfel incat sa am toate actele in ordine pentru a putea vinde apartamentul.
Am mostenit de la parintii mei un apartament pe care ei l-au cumparat in 2004.Apartamentul a fost cumparat de catre fosti proprietari cu plata in rate in temeiul Legii 112/1995 de la Foisorul de foc , in anul 1997.Practic parinti mei stiau ca apartamentul este pe legea 112 si l-au cumparat asa.Acum eu as vrea sa vand acest apartament nu stiu ce ar mai trebui sa fac.Am fost la Primaria Capitalei pentru cele doua notificari ,la directia Juridic si Legea 10/2001,am facut si dosarul de adresa ,am primit raspus la toate iar concluzia este ca aceste notificari sunt doar cu titlu informativ si nu le pot folosi la incheierea Contractului de vanzare- cumparare.Care ar fi pasul urmator pentru a reusi sa am toate actele pentru a vinde apartamentul ?