Multumesc de sfat. Sunt responsabila sa ma ocup de propria-mi locuinta, am invatat o lectie, dar ad. nu e responsabil cu nimic? Este de datoria lui sa "explice" cum stau lucrurile, Cand a fost intrebat de "proceduri" a spus ca trebuie facut o cerere si atat. Repet (asa cum am scris mai sus), nu stiam ce inseamna Asociatie etc, nu am avut asa ceva, nici sora, nici......In schimb ad. are "dreptul sa modifice cifre doar pe spusele altcuiva? Eu am fost "neglijenta", el ce este....cu "modificari" in acte? Are o responsabilitate, o' "ba"? Multumesc!
Nu ma supar absolut, vina este a mea ca nu am specificat tot de la "A" la "Z". S-o iau de la cap. Lucrez in strainatate si de aproape 2 ani nu am mai venit in tara, am cumparat ap. in 2013 (nepoata a avut nevoie doar 8 luni, acum fiind plecata definitiv din tara). pana aici totul OK. am facut procura sorei mele, sa se ocupe de acest ap (mentionez ca ea nu lociueste in acelasi oras unde se afla ap si mai ales lociueste la casa (curte si altele). Niciodata nu am avut "Asociatie", nici acasa la mama (ea locuieste la bloc), nu stiam pana acum cu ce se "mananca" Asociatia! La sf lui iunie sora a facut cererea la administrator, dar nu ia dat nici un nr de inregistrare, nimic. Intradevar au trecut 0 persoane, caci a vazut si ea. Problema e ca administratorul avea nr de tel. al meu si al sorei, macar putea explica de la inceput ce si cum trebuie procedat, ce trebuie platit si ce nu, in schimb a stiut a face cu totul altceva sa moficice cifra 0 cu cifra 2 (persoane), pe baza sefului de scara, caci d-lui a vazut 2 persoane in balcon doua trei zile si uite asa s-a facut "modificarea", de la 0 la 2 pers, fara sa verifice. Acele persoane mi-au montat mobila (ap era pe jumatate gol) si sa faca alte reparatii, dar nu au stat nici 48h. Acum m-am informat si stiu cum se "mananca" Asociatia. Intrebarea e, de ce ad a modificat cifrele peste 0 a adugat 2, doar pe spusele sefului? Putea verifica sau sa dea tel ceva. Datoria ad cred ca este si de a informa persoanele, de aia e pus acolo, repet nu stiam ce inseamna Asociatie pana in prezent. Acum o sapt in urma sora mea a mers la Asociatie sa lamureasca problema, a vazut "modificarea", dar ad ia dat explicatii ca nu poate cancela nici o factura, in schimb putem "reglementa" situatia scazand in fiecare luna din suma. Este posibil? Penalizarile si altele........Multumesc!
Seara buna! Ma scuzati, dar am nevoie urgent de un raspuns! Am un apartament din 2013, in care primul an a locuit o nepoata (8 luni). L-am dat la "scadere", caci din iulie 2014 si pana in prezent nu locuieste nimeni, de mai bine 1 an si 3 luni. Lumina, gaz, etc. totul pe 0. Acum ma trezesc ca am de platit la Asociatie peste 1000 ron (cu penalizari si altele), trecand din "burta" doua persoane. Ce trebuie sa fac, unde sa ma adresez? Inteleg ca trebuie platite cheltuieli cota-parte indiviza, chiar daca nu locuieste nimeni, dar femeia de servici si lumina de ce trebuiesc platite? Mai ales ca mi-a pus si apa, ceea ce eu sunt pe 0. Multumesc frumos!