avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1099 soluții astăzi
Forum Activitate olimpiuta

Activitate olimpiuta

Răspuns la discuția Informare despre demisie
dar nici nu am semnat niciodata in termen de 6 luni stat de plata si nici fluturas nu mi sa dat.salar de incadrare de 1125 ni se dadea 800 ron net in mana
Răspuns la discuția Informare despre demisie
ca sa actionez in judecate de ce acte as avea nevoie atata timp cat am copii la raportul z tinand faptul ca casa de marcat nu merge exact la ora.este cu o ora in urma
buna ziua.am lucrat pana ieri la o societate comerciala.am avut 2 contracte de munca unu deluni pana vineri de 8 ore si unu pe sambata de 5 ore cu 2 functii diferite.chiar daca contractul era de 8 ore si 5 ore de lunea pana vinerea lucram 10 ore.nu ni sa platit orele suplimentare dar nici zile libere nu ni sa acordat.ieri miam bagat demisia dar nu mi sa aprobat ca mi sa zis ca trebuie cu preaviz si sa mi se faca inventar.ieri nu o avut timp sa se faca invebtaru dar mi sa cerut cheia si telefonul de servici.daca vine sapotamana viitoare la inventar sunt obligata sa ma prezint stiind faptul ca trebyie sa iau la cunostinta eventualele lipsuri daca sunt.dar eu nu mai am cheia de la magazin.si pentru recuperarea orelor suplimentare ce as putea sa fac si ce acte trebuie sa depun.