multumesc. mi-a spus o prietena ca daca nu dau copilul nu au ce sa-mi faca. Ma duc o data si gata. fac in asa fel sa ma cert cu el acolo si copilul tot la mine o sa traga. Pe urma nu ma mai duc. sa vina dupa mine, ca n-or sa ma gaseasca.
Am un copil necasatorita fiind, tatal copilului l-a recunoscut. Are hotarare judecatoreasca pe care am atacat-o in termen, de vizitare copil si luare de la mine pentru 6 ore de doua ori pe saptamana. Copilul are 3 ani si nu il cunoaste. Eu am toate conditiile materiale necesare ingrijirii copilului iar el imi plateste o pensie modica.
Intrucat nu am vrut sa-i dau copilul - mi-e frica sa nu fuga cu el - m-a reclamt la DGASPC iar acestia m-au chemat cu copilul la ei.
Sunt obligata sa ma duc? Si daca ma duc si ei o sa-mi ceara sa le duc copilul periodic, eu nu am niciun drept sa ma opun?
Nu vreau decat sa fim lasate in pace, eu calatoresc mult in tara iar copilul merge cu mine. Am conditii excelente si nu am nevoie la o adica nici de pensia alimentara.
Mi-au spus cea de la DGASPC ca fostul prieten mi-a fcut dosar penal ca nu am vrut sa-i dau copilul si ei sunt obligati sa-i inlesneasca de a-l vedea.
Mi-au spus ca daca nu ma prezint pierd copilul. M-am speriat rau.
pot sa ma duc o data si apoi sa le spun ca nu mai pot din cauza programului meu incarcat? :((