deci pana la urma nici un raspuns la subiect, nimic clar, oricine poate sa iti ocupe spatiu privat ca nimeni nu face nimic, poate doar daca chemi niste "baieti cu glugi" si rezolvi problema.
Stiu ca s-a mai intrebat in trecut dar as dori sa stiu daca o asociatie de proprietari poate beneficia de cei 3,5% din impozitul pe profit prin declaratia 230 incepand cu 2024, si daca da ce pasi trebuie urmariti?
1.Sincer nu prea inteleg chestia cu politia nu poate actiona. Atunci dreptul la accesul la proprietate privata de ce mai e in vigoare?
eu daca ii fac ceva aluia parcat ilegal pe proprietatea mea intru la vandalism, el ca sta parcat pe locul meu platit unde intra.
2. Daca eu chem o firma de ridicari sa ii ridice aluia masina de ce trebuie sa ii platesc eu deplasarea, sa o plateasca cel care a parcat aiurea. Oricum ridicarea se va face in prezenta politiei pentru ca ei trebuie sa il amendeze pe proprietar ca a ocupat un spatiu privat ilegal.
Deci intreb din nou, vreau chestii legale care se pot aplica in practica, cu ajutorul politiei sau obligandu-i pe ei sa actioneze inspre eliberarea locului.
cand spun privat nu ma refer la un dezvoltator, este locule meu de parcare cu act de vanzare cumparare si inregistrat la primarie. Deci nu locul primariei nici al unui dezvoltator este al meu privat.
vreau o solutie viabila si care poate fi aplicata la orice ora din zi si noapte. De preferat ceva care obliga politia sa ia actiune si sa elibereze locul.
Nu stiu exact cat de mult se pot intinde legal chiar in acest caz, aceste firme de ridicari auto, daca aveti vreo referinta as aprecia.
Cum pot elibera un loc de parcare privat, ocupat de cineva care il ocupa ilegal.
Cica primaria de care apartin nu are contract cu vreo firma de ridicari.
Intrebarea mea e cum pot obliga politia sa imi elibereze locul de parcare privat prin chemarea unei firme de ridicari.
As dori raspunsuri direct la subiect si nu comentarii aiurea.