avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Activitate midengeo

Activitate midengeo

Buna ziua cu stima as dori dupa parerea dumneavoastra se poate incheia un act de acest gen,mama este divortata de 20 de ani de tatal nostru ,eu mai am un frate si dansa doreste sa ne faca act de vanzare cumparare la amandoi fratii o casa la curte unde locuim cu totii de cand ne stim ,si unde noi de fapt intretinem totul ,ne-am dori sa facem act de vanzare -cumparare desi nu o sa putem sa dam nici un ban mamei noastre ,dar am inteles ca acesta este cel mai sigur in caz de doamne fereste in viitor nu sti ce rezerva viata celor mai in varsta ,iar noi de 27 de ani am facut foarte multe investitii in aceasta casa ( sincer sa va spun drept ne este frica cel mai mult de tatal nostru care de cate ori a aparut in viata mamei a mai lasat gaura cate o casa fiind mai naiva credea in intoarcerea lui ,si cu cat imbatraneste devine si mai naiva 73 de ani,iar noi avem familii suntem la o varsta cand tot ce am avut am investit in aceasta casa din pacate si vrem sa avem batraneti linistite ,va rugam sa ne sfatuiti ce sa facem sigur sa dormim cu capul pe perna linistiti ,cu stima si multumiri pentru raspuns