avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Activitate sbina

Activitate sbina

Suntem o firma cu 3 angajati dintre care doi in concediu medical prelungit ,suntem obligati sa avem Contract colectiv de munca?Daca da cum procedam?
Buna ziua
Un angajat cu CIM timp partial 1 ora/zi ce venit brut va avea incepand cu 01.01.2018?
La ce nr ore lucratoare din an ne raportam?
Buna ziua,avem un angajat care nu s-a mai prezentat la serviciu din 22.11.2017.In 29.11.2017 a venit si a depus cerere de incetare CIM cu acordul partilor cu data de 29.11.2017,angajatorul este de acord.Intrebarea mea este daca fac corect inregistrarile in Revisal:am suspendat CIM cu data de 22.11.2017pana in 28.11.2017 pentru absente nemotivate iar la data producerii efectului am trecut 22.11.2017;in 29.11.2017 am incetat perioada suspendare( aici nu stiu ce sa scriu la data producerii efectului) si tot cu 29.11.2017 am incetat CIM cu acordul partilor ( data producerii efectului am trecut 29.11.2017).Este correct?
Buna ziua,
As dori sa ma lamureasca cineva in legatura cu situatia creata in familia noastra si anume: suntem trei frati .Parintii nostrii au facut contract de intretinere cu fratele nostru mai mic si sotia acestuia fara a ne spune noua (celorlalti doi frati )nimic. Fratele nostru a ramas pe curtea parinteasca noi doi am plecat si avem fiecare casa noastra .Intrebarea este noi mai beneficiem de mostenire?