Multumesc, foarte frumos de raspunsuri si lamuriri. asta vroiam sa stiu. deoarece eram confuz in ceea ce priveste donatiile. Intrucat legea permite primirea de numerar sub numele de dar manual, Dar vroiam sa stiu daca acest lucru este valabil si in cazul in care oferim unele servici pentru oameni. Intre timp am mai aflat unele lucruri si astfel vom incepe cu un SRL-D. Va multumesc inca odata pentru ajutorul prompt o zi minunata tuturor.
Buna ziua, am o nelamurire mare, impreuna cu partenera mea oferim servicii de consiliere persoanelor fizice. Insa plata se face pa baza de donatie minima. Ex: 50 de lei. Si vreau sa stiu daca este necesar sa avem fimra pentru a accepta donatiile sau putem sa ramanem persoane fizice pentru o perioada. cel putin pana ne facem o clinetela constanta ca pe urma sa facem firma, cand adunam ceva banuti pentru investitii.
Este important sa stiu daca pot accepta bani prin donatie si care sunt conditiile prin care pot fi eligibil pentru donatii, fara sa am probleme legale. Va multumesc mult.