O salariata aflata in concediu de crestere a copilului care are contractul de munca suspendat poate primi pe perioada suspedarii, in calitate de avantaj de natura veniturilor asimilate salariilor, servicii medicale sub forma de abonament decontate de angajator? Daca veniturile mentionate se incadreaza in limita a 400 euro/an pentru salariata suspendata, acestea raman neimpozabile?
Buna ziua, Societate cu obiect de activitate Restaurante si Servicii de formare profesionala, plateste pentru anul 2020 impozit specific pt ob de activitate Restaurante si impozit pe profit pt activit de formare profesionala.Se doreste ca a asociatii sa lase sumele cu care au imprumutat societatea la dispozitia acesteia, prin anularea imprumutului in suma de 100.000 lei din contul 455 prin trecerea acesteia in contul 7588. Cum se va impozita acesta suma? Multumesc
Buna ziua.Tatal meu s-a hotarat sa renunte la abonamentul cu Romtelecom si s-a prezentat la sediu firmei pt acest lucru.A aflat cu mare surprindere cum ca contractul a fost prelungit pentru inca 2 ani , in 14 mai a acestui an , prin acordul sau telefonic, si poate rezilia contractul doar cu plata taxei de reziliere( 50 % din valoarea abonamentului pt lunile ramase pana la terminarea celor 2 ani).Tatal meu spune ca el nu-si aminteste sa fi vorbit cu vreun operator Telekom , sau chiar daca a fost sunat el a refuzat orice alta oferta primita din partea lor.Am facut o plangere telefonica la Telecom si am cerut sa ascult convorbirea prin care s-a dat acceptul pt prelungirea abonamentului si mi s-a spus ca nu se poate decat in instanta.Se poate asa ceva?Cum imi confirma ei ca au acceptul verbal al titularului de abonamnet?Daca operartorul a vorbit cu o alta persoana sau daca chiar tatal meu a refuzat oferta?Mi se parea normal sa primesc la adresa din contract un act aditional la contract, mentionez ca nu am primit.Ei sustin ca au trimis o anexa cu prima factura emisa in data de 14 iunie si ca-n 14 zile lucratoare de la prelungirea contractului as fi putut renunta la modificare.Dra eu cum sa stiu de prelungire in 14 zile, cand ei trimit aceea anexa dupa 30 zile de la modificare?Ce se poate face in acest caz?
Va multumesc
De la cine pot achizitiona un soft specializat ce poate fi conectat la un program de contabilitate ce verifica validitatea codului de TVA in Registrul platitorilor de TVA?