avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate nicuph

Activitate nicuph


Scuze . Cred ca nu m-am facut inteles . Cel care refuza sa elibereze scrisoare medicala este medicul specialist oftalmolog din Ploiesti , unde domiciliez . Am mers la medicul specialist la terminarea valalbilitatii scrisorii medicale eliberate de domnia sa (un an). Dar pentru faptul ca intre timp m-am operat de cataracta la o clinica din Bucuresti si nu la clinica sa privata din Ploiesti , mi-a aratat ca si pe ecusonul sau scrie medic si nu secretariat pentru scris scrisori medicale .Mentionez faptul ca domnia sa imi facea control si imi elibera scrisoare medicala de multi ani pentru glaucom si nu pentru cataracta. Medicul de familie pe buna dreptate nu mi-a mai putut elibera reteta ne mai avand suport scrisoare medicala eliberata de specialist . Multumesc . Astept un raspuns pentru a afla daca un medic specialist dintr-un spital judetean are dreptul de a refuza un pacient venit cu bilet de trimitere la consultatie desi merg la dansul de multi ani de cate doua ori pe an - o data la cabinetul privat unde ma consulta si a doua oara la spital unde imi elibereaza scrisoarea medicala.
Clinica la care m-am operat nu are contract cu casa. Ei mi-au eliberat scrisoare , dar nu poate fi luata in calcul de medicul de familie pentru eliberare reteta.
De ani de zile merg la control la medic oftalmolog in Ploiesti si de fiecare data (odata pe an) imi da scrisoare catre medicul de familie cu tratamentul pentru glaucom. Intre timp a aparut si cataracta la un ochi dar pentru operatie am mers la o clinica privata din Bucuresti . Acum am mers la medicul specialist din Ploiesti , m-a intrebat unde am operat cataracta si a luat foc . In consecinta a refuzat sa-mi mai elibereze scrisoare medicala de la spitalul judetean pe motiv ca nu am facut operatia la cabinetul sau particular ..Mentionez ca de fiecare data intai am mers la cabinetul particular al medicului conform indicatiei acestuia si apoi la spitalul judetean . Medicul a procedat corect si daca nu ce trebuie sa fac pemtru a-mi putea procura in continuare medicamentele ptr. glaucom ?