Ahhh si tocmai i-am terminat de auditat :)) trebuia sa le fac o recomandare si pentru activitatea asta..dar asta e, pana nu te lovesti de probleme nici prin cap nu iti da ca ar putea exista.
Multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns ! :)
Multumesc pentru raspuns, am uitat sa specific ca lucrez in domeniul bugetar. Dar mi se pare o nedreptate atata vreme cat in lege nu se specifica un termen anume. Intr-adevar nu mi se pare normal sa il ceri peste 6 luni, dar o luna mi se pare de bun simt.
As dori sa aflu daca exista vreun termen limita in care poti beneficia de zilele libere acordate pentru casatorie, intrucat m-am casatorit acum o luna, iar acum am nevoie de acele zilele libere pentru ca acum mi-am programat vacanta si le-am pastrat special pentru aceasta data. Cei de la resurse umane mi-au spus ca trebuia sa le iau in saptamana imediat dupa nunta pentru ca atunci se presupune ca ai nevoie pentru saptamana de miere etc. Consider ca nu imi stabilesc ei cand sa imi programez luna de miere cu atat mai mult cu cat eu am facut un efort sa ma prezint la serviciu imediat eveniment. Le-am explicat ca in lege nu este specificat nici un termen in care poti beneficia de aceste zile si mai ales ca a trecut doar o luna. Am inteles ca exista un termen general de prescriptie pentru zilele de concediu, insa nu gasesc articolul respectiv.
Va rog sa ma corectati daca judec gresit sau sa imi oferiti cateva informatii .