Va multumesc pentru informatii! Ceea ce nu am precizat este ca executorul nu a fost de acord sa cadem la o intelegere amiabila deoarece as fi fost dispusa sa platesc si 500-700 ron / luna sa pot termina .... Acum mi s-a propus sa fac o refinantare aceluiasi credit in care sa pun ipoteca casa si sa pot plati in continuare rate timp de cativa ani buni,ceea ce nu vreau absolut ce s-ar intampla.O alta optiune ar fi sa fac un contract de plata esalonata de 1000 lei/luna. Ar mai putea fi vreo "chichita" si in acest contract ? Pentru ca am impresia ca vor sa-mi ia casa cu orice pret...
buna seara!
am si eu o problema si sper ca ma puteti ajuta: am avut un credit de nevoi personale in val de 20 000 lei in care nu am avut ipoteca sau gaj vreun imobil. dupa o perioada nu am platit ceva timp (lipsa financiara) si mi-a sosit acasa o somatie in care prevedea poprirea pe salariu si ca nr contractului meu a ajuns in faza de executare.mi s-a facut si inca mi s face poprirea pe salariu.totodata am primit acasa de la un birou ex judecatoresc in care mi se aduce la cunostinta ca in termen de max 15 zile va trebui sa platesc cheltuielile de judecata + creditul integral .in caz contrar se va proceda la executarea silit a bunului imobil teren constructii etc. intrebarea mea este : daca mi s-a facut poprirea pe salariu de ce ma mai someaza cu casa si c pot face in astfel de conditii? va multumesc!