avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate emanuelb

Activitate emanuelb

Răspuns la discuția Asigurare auto
Pentru ce sa fiu dat in judecata?? Ei iau banii si daca nu sunt de acord, pot, eventual, sa cer eu ajutor justitiei!
Răspuns la discuția Asigurare auto
pe formularul de predare a masinii reprezentantul a mentionat:" Front bumper damaged, no paper from police, to be charged"

Credeti ca exista o posibilitate sa ma adresez politiei ca sa certifice ca nu exista nici un accident raportat referitor la numarul vehicolului?
Discuție Asigurare auto
Am inchiriat o masina cu toate asigurarile posibile inclusiv PDW, etc. In cursul calatoriei, pe un drum de tara, am tras masina la marginea drumului si din neatentia mea s-a zgariat bumperul de o piatra de la marginea drumului.
In clauzele contractului de inchiriere sunt mentionate cazurile in care e necesara o atestare a politiei : "accident, vandalism, furt". Nu am considerat ca situatia se incadreaza in vreuna din cele de mai sus si am returnat masina fara vreun act de la Politie. M-am oferit sa ma adresez politiei la aeroport dar mi sa spus ca nu e necesar.
In consecinta am primit "nota de plata de peste 1800 RON" - societatea sustinind ca legea ii/ma obliga sa atasez act de la politie, fara de care societatea de asigurare nu acopera daunele. Cum ma sfatuiti sa procedez?