avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate Emilia_emi

Activitate Emilia_emi

Buna numele meu este Ema!
Sunt studenta in anul 3 la o facultate de drept din Bucuresti, nu voi mentiona daca e de stat sau particulara.
Inca de cand a inceput anul universitar am probleme serioase cu profesorul de drept civil.
Mereu ma abordeaza pe holuri, imi spune ca sunt frumoasa, ca el nu a mai vazut niciodata o asa studenta. Imi da zeci de pagini sa i le scriu de mana, iara doua zi le rupe. Ni-a falsificat referatul intrucat m-a acuzat ca le iau de pe nt, eu i l-am dat avand incredere si a zis ca a doua zi imi aduce lucrarea cu tot cu site-ul de unde am luat-o da nu era lucrarea mea de mana,el mi-a adus una la calculator. Mi-a trimis o scrisoare in care imi spunea ca dacaies cu el la suc imi da 5 lei pe minut, pur si simplu nu mai stiu ce sa mai fac. Ma ameninta ca nu ma trece examenele. M-am dus la decan care a zis ca nu se poate, cum imi permit eu sa imi bat joc de cariera domnului profesor? A zis ca daca nu merg cu el vorbeste si cu alti profesori sa nu mai ma treaca. Desi sunt viitoare jurista nu pot gandi ca un jurist, va rog ajutati-ma, ar fi bine sa apelez mai intai la un avocat? Daca depun sesizare or sa spuna ca nu am probe. Ce sa fac mai intai? Multumesc si astept nerabdatoare sfaturile voastre!