avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Da, este ciudat ca nu cei de la judiciar se ocupa de presupusul furt.
Daca va cheama la audiere ar putea sa fie vorba de ceva care sa fie impotriva dvs.
Nu mizati pe faptul ca daca sunteti nevinovat nu puteti sa patiti nimic deoarece pot exista tot felul de erori sau de probe care sa duca organul de politie la concluzia ca ati fi vinovat sub o forma de participatie penala.
Este posibil sa vrea sa va audieze ca martor.
Oricum, ideea de a merge insotit de avocat cred ca ar estompa orice fel de abuz cu ocazia audierii si o anumita tendiinta hartuire din partea politistului.
Este de retinut si faptul ca la prejudiciul de 45000 lei persoana suspecta poate fi retinuta 24 de ore in arestul politiei.
Adica e bine sa fiti atent sa nu veniti in Romania si sa nu mai aveti posibilitatea de a pleca inapoi in Cehia.Cred ca ar fi fost mai inteligent sa fi mers avocatul la dosar pana sa sunati dvs. la politie si sa vada despre ce este vorba in concret si daca cumva ar exista sau nu probe care sa indice o activitate infractionala a dvs.
Nu mizati numai pe probele cu inregistrarea video.
Am inteles! Si un avocat cum mi-as putea angaja?Eu sunt in Cehia acum,pana la sfarsitul lunii Decembrie.Eu sunt din Tirgu Mures.Oare daca o trimit pe mama mea,ea imi poate angaja un avocat,care intre timp sa verifice la Politie aceste fapte?mersi