avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Activitate TFA1990MS

Activitate TFA1990MS

Răspuns la discuția Acuzat pe nedrept
Nu prea cred ca am calitate de martor,cand l-am sunat pe D-nul politist,mi-a spus clar ca eu si inca un fost coleg am fost acuzati de magazin.
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Da, este ciudat ca nu cei de la judiciar se ocupa de presupusul furt.
Daca va cheama la audiere ar putea sa fie vorba de ceva care sa fie impotriva dvs.
Nu mizati pe faptul ca daca sunteti nevinovat nu puteti sa patiti nimic deoarece pot exista tot felul de erori sau de probe care sa duca organul de politie la concluzia ca ati fi vinovat sub o forma de participatie penala.
Este posibil sa vrea sa va audieze ca martor.
Oricum, ideea de a merge insotit de avocat cred ca ar estompa orice fel de abuz cu ocazia audierii si o anumita tendiinta hartuire din partea politistului.

Este de retinut si faptul ca la prejudiciul de 45000 lei persoana suspecta poate fi retinuta 24 de ore in arestul politiei.
Adica e bine sa fiti atent sa nu veniti in Romania si sa nu mai aveti posibilitatea de a pleca inapoi in Cehia.Cred ca ar fi fost mai inteligent sa fi mers avocatul la dosar pana sa sunati dvs. la politie si sa vada despre ce este vorba in concret si daca cumva ar exista sau nu probe care sa indice o activitate infractionala a dvs.
Nu mizati numai pe probele cu inregistrarea video.

Am inteles! Si un avocat cum mi-as putea angaja?Eu sunt in Cehia acum,pana la sfarsitul lunii Decembrie.Eu sunt din Tirgu Mures.Oare daca o trimit pe mama mea,ea imi poate angaja un avocat,care intre timp sa verifice la Politie aceste fapte?mersi
Dar totusi nici acum nu am reusit sa inteleg...DE CE se ocupa cei de la Criminalitate Economica de acest "caz" sa ii spun asa?Nu apartine de cei de la Furturi?Sau ma rog...
Am inteles.Deci fara discutie am nevoie de un avocat care sa ma reprezinte
Buna ziua! In anul 2013 undeva in luna Septembrie m-a angajat un renumit magazin de electronice si electrocasnice din Romania (nu ii spun numele) . In 2014 februarie mi-am gasit de lucru in Republica Ceha,si desigur nu am mai stat pe ganduri mi-am dat demisia si am plecat.Acum 3 zile am fost contactat de catre o ruda de acasa,cum ca m-a cautat Politia,si au lasat o invitatie in lipsa de la Serviciul de Criminalitate Economica.Am rugat ruda sa sune pe D-nul al carui numar era pe invitatie,si a discutat cu D-nul politist,si l-am sunat si eu pe urma,si mi-a spus ca in anul 2014 luna Martie magazinul cu pricina a depus o sesizare cum ca eu cu inca un fost angajat , mai exact cu magazionerul am sustras marfa in valoare de 45.000 ron (televizoare si laptopuri) , fapt sesizat in urma unui inventar. Intrebare...dupa 1 an si jumatate aproape am primit citatia? Alta intrebare...in acel magazin sunt peste 30 de camere de supraveghere,deci eu stau linistit pentru ca stiu ca am fost corect,insa acest fapt nu se numeste denunt calomnios?In plus,astazi am aflat ca un fost angajat a fost surprins pe camera,dupa ce am plecat in Cehia pe camera,ca sustragea mai multe bunuri in mod repetat,nu s-a mai dus la serviciu si atat,nimeni nu i-a facut nimic.Ce pot pati?Adica in mod clar dovezi nu au ca nu au cum,pentru ca nu am facut niciodata nimic ilegal in acel magazin.Politistul a spus sa stau linistit,pentru ca i-am spus ca doar in Decembrie voi ajunge in Romania,mi-a spus sa stau linistit pentru ca nu este graba.Ce se poate intampla?Mersi