avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Activitate Levent77

Activitate Levent77

Vă rog frumos sa ma ajutați cu un răspuns sunt stresat și disperat de oare ce sunt acuzat pe nedrept și de câte ori intru pe internet să citesc mai rău mă iau gândurile ca as putea sa fiu condamnat fără sa fi făcut nimica.pentru un trai mai sigur și pentru mai mulți bani am plecat în Germania Am început munca în construcții m-am închiriat o camera și ca sa plătesc mai puțin chiria am acceptat sa am un coleg o colega de camera. Sa oferit o fata care plătea chiria jumate jumate cu mine și nu a durat mult sa ajungem sa avem o relație. Eu munceam la negru și eram plecat mai toată ziua ea muncea în curățenie și era plecata toată ziua ne întâlneam seara.Am plecat împreună în concediu cu o mașină cumpărată de ea am fost rugat sa o ajut sa ducă mașină în România ca sa o poate vinde Acolo.Neam întors împreună după o luna de vacanta iar după 3 zile am fost încătușat și dus la politie Acolo am aflat ca tipa respectiva practica ilegal prostituția și ar fi fost la un client care mai târziu a fost sechestrat jefuit furat amenințat și eu sunt principalul suspect. DUPA CE AM FOST RETINUT 6ORE mi sa luat declarația și am fost eliberat. A trecut în jur de 2 luni am fost chemat la politie ptr alte declarați. Nu eu am făcut asa ceva dar din câte am citit se pare ca politia pregătește dosarul se cu toate ca sunt nevinovat sunt principalul suspect pe care ei al au Am încercat în zadar sa le explic ca nu am nici o vina și nu am situația materiala sa îmi permit un avocat în Germania tot sperat ca legile și probele care sau luat or sa dovedească nevinovăția mea am zis Domnule asta nu este România sa faci pușcărie nevinovat Acuma sunt acuzat probabil Stau și aștept sa ies în fata unui judecător habar nu am Așteptarea asta ma omoară politia mia spus ca probele ADN sau cele care m-ar incrimina direct nu corespund adică ADN nu e al meu sau urma de încălțăminte Ce pot sa fac Dacă aveți bună placere ajutați-mă cu o idee Nu vreau sa plec din germania nu sunt vinovat de absolut nimik