avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate Gabi11dog

Activitate Gabi11dog

Am verificat CUI-ul doamnei dr. si screi ca nu este platitoare de TVA

Informații despre TVA
Plătitor TVA TVA la încasare Split TVA
NU NU NU

george-neagu a scris:

Entitatea juridica vinde cu factura si chitanta ca sa se poata inregista operatiunea in contabiliate si in baza acestei facturi si chitante incheiati apoi la notar contractul de vanzare cumparare Mergeti la notar si explicati situatia. Sa anuleze acel contract si sa faca altul corect. Trebuia chiar notarul sa va sfatuiasca.
Sunt valabile si facturile si chitantele in dublu exemplar editate pe calculator cu datele de identificare ale celor doua parti.
Rugati-l sa-si consulte contabilul.

Multumesc pentru raspuns .
Ce-i drept nu am fost la notar, ci la un birou de copiat acte , apoi la Primarie la Mioveni , apoi la organul Fiscal Ploiesti.
Curios este faptul ca macar un adin aceste entitati ar fi putut sa spuna ca acel contract n u tine loc si de factura.
Organul Fiscal mi-a aprobat deja si am declarat bunul pe numele meu la impozit...
Daca se anuleaza contractul, nu sunt probleme ?

eu cred ca e vorba despre birocratie ....
Am cumparat un autoturism de la un medic de familie, auto care era luat pe firma (cabinet) .Doamna are CUI , deci are personalitate juridica.
Am facut doar contract de vz-cumparare , iar de la politie mi-au spus ca imi trebuie si FACTURA.
Va intreb si eu care este baza legala , imi trebuie sau nu si factura ?
medicul a zis ca el nu taie chitante, deci nu are d eunde sa-mi dea factura.
multumesc pentru raspunsuri