multumesc mult pentru raspuns.Imi era teama ca daca sefii nu sunt de acord nu pot pleca fara preaviz si risc sa pierd locul de munca unde am gasit.Salariile trebuiau platite pe data de 15 avansul si pe data de 20 lichidarea.Ei de aproape un an ne dau cate 200 lei la 2-3 saptamani iar aceasta suna reprezinta o parte din salarile din urma cu 2 luni.Iar aceasta situatie nu este prevazuta in contractul de munca.
Buna ziua
Astazi mi-am inregistrat demisia la secretariat cu art.81. alin 8 deoarece salariile nu ne-au fost platite conform contractului de munca individual. Sefii mei nu doresc sa plec fara preaviz de 15 zile insa situatia de fata imi permite sa plec fara preaviz.Eu trebuie sa imi fac si o fisa de lichidare prin care imi predau echipamentul si tot ce mai am.Intrebarea mea este in situatia prezentata mai sus am dreptul sa plec fara preaviz si in momentul in care imi fac lichidarea pot sa plec definitiv chiar daca sefii nu vor?Demisia intra in vigoare in momentul in care i-am dat nr de inregistrare?Multumesc