Buna seara!Astazi sotia mea a fost la avocat si a depus actele pentru a introduce actiunea de divort!Suntem casatoriti din anul 2017 si avem un baitel de 1 an si 2 luni,credit prima casa din martie 2018,eu fiind debitor si ea codebitor in contractul de credit!intrebarea mea este urmatoarea:cum se procedeaza in aceasta situatie,cine o sa plateasca ratele?unu din noi va trebui sa paraseasca locuinta luata prin credit?unde va fi domiciliul copilului?poate fi stabilit la o rude de a sotiei?Nu sunt violent,nu am lovit-o niciodata,ba mai mult pentru a face fata cheltuielilor mi-am luat si al 2-lea job,toti bani investiti in apartament si nunta au fost ai mei,am contractu de la banca unde am avut depozit....nu ma gandesc decat la viitorul copilului pentru ca maicasa e plecata din tara,o sora de a sotiei eleva sta la camin desi maicasa are apartament in acel oras...va rog sa ma ajutati,sfatuiti cum ar trebui sa procedez!Va multumesc anticipat
Buna ziua!Domnule avocat sunt militar angajat,dupa noul statut sgp,as vrea sa stiu daca e legal sa mai detin un alt job cu contract de munca cu o norma de 2 ore?programul meu este de 8 ore zi,40 ore pe saptamana!Va multumesc anticipat