Nu cred ca am inteles bine. Nu sunt familiara cu termenii pe care ii folositi, eu am nevoie de arhiva societatii NEI. Pe internet, am vazut ca Cris Consult este o firma de avocatura. Din pacate, nu imi pot permite sa am un avocat.
Tot ce vreau este arhiva. O pot obtine fara a avea un avocat?
Da, societatea se numea Network Electronica International (NEI). Am lucrat la ei din '94 in '99. Apoi a devenit Eltek Engineering SA, si s-a desfiintat in anul 2009.
Am fost la ITM, de unde am fost trimisa la Registrul Comertului, unde mi-a fost comunicat ca adresa Eltek Engineering SA (fosta NEI) este la adresa respectiva, care, din 2009, nu mai este locuita.
In cartea de munca am stampila AMOFM-ului in care scrie ca beneficiez de vechime in munca. Oare trebuie sa merg acolo?
Buna seara,
Am nevoie de sporurile acordate, care nu sunt trecute in cartea de munca.
Nu gasesc arhiva intreprinderii Network Electronica International (NEI) (compania la care am lucrat, despre care este vorba). Am nevoie de arhiva acestei companii, deoarece imi trebuie sporurile de munca, pentru a reduce varsta de la care ies la pensie.
Cum as putea sa gasesc arhiva intreprinderii? A fost desfiintata in 2009, iar la adresa companiei nu se afla nimic.