avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Activitate nicusilviu

Activitate nicusilviu

iar prin documente se poate intelege si o expertize tehnica a ambreiajului si sistemului cuplare a pompei de basculare dar si o marturie a unui martor daca este posibil care a vazut ca acestea nu functionau in parametri . Nu?
acum firma vrea ca sa isi recupereze prejudiciul prin mine ,adica sa fiu dat in judecata pentru recuperarea prejudiciului...... Poate face asta? Si daca da cine ar putea avea castig de cauza avand in vedere ca , iau fost comunicate toate defectiunile aparute si nu sa luat nici o masura pentru remedierea acestora, ba din contra mi-sa spus sa continui pana la eventuala ajungere la garaj
buna ziua,
Acum o saptamana in timp de ma deplasam din camp noaptea ,spre un loc de parcare pazit(eu fiind sofer de camion) pompa de basculare a autocamionului sa cuplat in mers ceea ce a dus la ridicarea remorcii pentru basculare , aceeasta din urma intrand in balans ceea ce a dus la rasturnarea autocamionului pe partea stanga......Intrebarea mea este cine se face vinovat de cele intamplate: eu conducatorul auto pentreu neobservarea la timp a basculantei ce se ridica in mers .... sau firma sau firma pentru neremedierea la timp a defectiunilor tehnice deoarece aceasta din urma fusese anuntata in aceeasi zi atat de defectarea pompei de basculare cat si de viitoarea defectarea a ambreiajului (acestea fiind strans legate de ridicarea si coborarea basculantei)..... iar raspunsul primit din partea firmei a fost sa continui sa lucrez cu ea defecta pana la sosirea mea la garaj