avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate ionita_add

Activitate ionita_add

Răspuns la discuția Comanda online - neonorata
Multumesc pt sfat. Am facut reclamatie la ANPC.
Răspuns la discuția Comanda online - neonorata
Nu pot plati ramburs deoarece am optat pt. plata in rate, online prin cardavantaj . Firma de la care am cumparat nu am voie (politica site) dar au ca reclama: "A......x cel mai mic pret din Romania". Mentionez ca am "contul meu" pe pagina lor de net de unde am facut comanda online si pot vizualiza statusul comenzii iar campul AWB este gol. La "situatie" adica statusul comenzii apare "comanda inregistrata". Le-am dat termen ca pana luni 16.11.2015 sa solutioneze problema creeata iar in caz contrar ma adresez organelor competente: OPC. Oricum m-au pierdut de client.

Multumesc pentru raspuns.
Buna seara,

In data de 11.11.2015 am efectuat o comanda online la firma importanta de vanzari. Am comandat un smartfone in val de 1300lei. Plata s-a efectuat online cu card de credit. Am nr. de comanda (vi-l voi pune la dispozitie daca doriti).
Termen de livrare garantat de vanzator: 24-48 ore. Problema a aparut cu livrarea produsului deoarece articolul este acum cu "stoc epuizat". Am solicitat livrarea unui smartfone cu aceleasi caracteristici dar alta culoare (articol cu stoc) dar nu am primit raspuns.
Cum sa procedez in continuare?

Multumesc!