Vehiculul a fost achizitionat prin contract v/c
Cel care mi-a vandut masina avea actele incmplete (fara fiscal si c/v de la fostii proprietari)
asa ca eu m-am dus la fostii proprietari si spre norocul meu aveau duplicate conform cu originalul singurul document ce imi lipseste este fiscalul pe care acest ,,om" nu il are pentru ca nu a trecut-o pe rol masina.
Eu incerc sa caut o solutie mai rapida caci acest ,,om" ma ia ca el nu are timp si nici nu vrea sa o bage pe rol.
Am aflat ca a mai vandut si la alte persoane masini fara sa inmaneze fiscal (surse proprii de informatii legale)
Am inceput sa fac pe detectivul si pierd o gramada de timp eu vreau doar sa platesc o taxa cat o fi ea pentru un fiscal ca sa pot sa o inmatriculez pe numele meu.
Cei de la anaf spun ca doar acest ,,om" poate sa imi scoata fiscalul doar dupa ce si-o inregistreaza pe numele lui,procedura care nu dureaza mai mult de 30 min (inregistrat si radiat in acelasi timp).
Ce ma scoate din pepeni este ca eu vreau sa platesc impozit vreau sa platesc taxa mediu vreau sa fac totul legal dar ajung la o concluzie seaca ,,TRAIASCA ILEGALITATEA"
Eu am o problema serioasa referitoare la inmatricularea auto.
Am cumparat o masina in data de 13.11.2015 la ora 19:00 vanzatorul fiind un om deschis mi-a spus ca nu are fscal dar ca a doua zi il aduce ca e acasa la el la tara.
Am luat-o de buna desi sunt la a 4 a masina si nu am mai acceptat pana acuma achizitionarea unui bun fara fiscal dar am zis hai lasa ca omul e ok.
A doua zi surpriza nema om nema fiscal si am mai aflat ca este si dat in judecata de vreo 18 persoane.
Cum pot face sa ii scot fiscalul de la financiar tinand cont ca acesta nici macar nu a declarat-o?
Am toate actele dar nema fiscal si cred ca exista o chichita in lege care sa permita in conditi extraordinare inmatricularea fortata .
Nu sunt maica tereza sa platesc datoriile lui ca sunt imense vorbim de 40000 lei noi in amenzi.
politia nu ii face nimica statul nimica dar eu vreau sa il vad dupa grati si imi vreau masina inmatriculata.
Caut proceduri in regim de urgenta , de craciun asta nu merita sa stea in casa ci alaturi de BUBA ca in filme unu mare si urat si sa il ia in brate.
Va multumesc anticipat si scuze de modul de prezentare al situatiei.