avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanGalatanu

Activitate BogdanGalatanu

Buna ziua,

M-am hotarat acum 3 luni sa imi deschid un PFA si am fost foarte placut surprins sa aflu ca pot sa il deschid si in alt judet decat judetul de domiciliu.
Domiciliul din buletin este in judetul Harghita iar PFA-ul l-am deschis in judetul Iasi.
M-am dus astazi la finantele locale pentru a lua foile de varsamant sa imi platesc impozitele si doamna de la ghiseu mi-a spus ca trebuie sa platesc impozitele in judetul Harghita pentru ca acolo este adresa din buletin, chiar daca PFA-ul este deschis in Iasi si sediu socialt este tot in Iasi.

Puteti sa imi spuneti va rog daca intradevar trebuie sa merg in judetul de domiciliu sa imi platesc impozitele? sau pot sa le platesc aici in Iasi.

Ma gandesc ca nu are sens sa poti sa iti inffintezi PFA in Iasi, sa ai sediul social in Iasi si activitatea desfasurata tot in Iasi, dar cand vine vorba de platit impozitele trebuie sa mergi in judetul de domiciliu.
Pe de alta parte, nu am nici un fel de pregatire in acest domeniu si s-ar putea sa ma insel, de aia apelez la ajutorul vostru.

Multumesc!