avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Activitate popa_cristina82

Activitate popa_cristina82

In perioada 2012-2013 am postat pe cateva site-uri de matrimoniale niste poze cu mine.
In prezent, prietenul meu actual, care nu stie de acele site-uri si poze, este deranjat de catre o persoana, "ce vrea sa faca bine", informandu-l despre acele lucruri mentionate anterior. Astfel i-a trimis diverse poze de pe acele site-uri, detalii despre mine, despre apartamentul unde locuiam in acea perioada, detalii persoanele despre familia mea, locul meu de munca, etc.
Desi pe acele site-uri gasim urmatorul continut: "Nu aveti voie sa accesati aceste materiale cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera. Informatiile afisate pe site sunt informatii personale si trebuie luate ca atare. "
Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu un sfat cum ar trebui sa procedez pentru a stopa aceasta actiunea de lezare a imaginii persoanle. Eventual, reglementarile incalcate de persoana care utilizeaza acele poze clar cu scopul de a-mi prejudeca imaginea in fata prietenilor mei. Mentionez ca persoana respective efectueaza comunicarea pe Facebook, mail, telefon, banuiesc de pe un cont fals.

Multumesc!