Am primit o somatie de plata si un titlu executoriu, pentru incasarea unor drepturi necuvenite , reprezentand indemnizatia de crestere copil pentru perioada 01.07.2014-30.06.2015 (perioada nu este specificata, asa presupun avand in vedere suma).
In perioada 28.02.2014-30.06.2014 eu am fost in concediu de ingrijire copil iar din 01.07.2014, m-am intors la munca si a intrat sotul meu pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului. Decizia de reincepere a activitatii a fost depusa in original ( asa a fost solititata) la dosarul sotului meu urmand ca idemnizatia sa o primeasca el .
Ce as dori sa stiu este daca trebuia sa depun eventual o copie a respectivei decizii si in alta parte ( la momentul respective mi s-a spus ca nu este necesar ).
si avand in vedere ca nu am fost anuntata decat prin aceasta somatie daca trebuie sa platesc dobanzi sau penalitati.
Mentionez ca am verificat si intr-adevar am primit suma respective ( pe acest cont am decis sa strang o suma de bani pentru copil , respectiv alocatia acestuia , si nu l-am verificat pana acum).
Multumesc anticipat.