avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate CHIRVASAMIHAELA

Activitate CHIRVASAMIHAELA

contributia este ca noi ne impartim doar cheltuielile legate de utilitati(curent, gaz, lumina, apa) si mâncarea aici le impartim la 2, jumătate eu jumatate el.Apartamentul este al lui cu credit ,la fel si bunurile sale din apartament.Doar el se duce la banca si plateste rata,Pentru aceasta conventie incheiata inaintea casatoriei, eu as putea trece in aceasta conventie , ca eu dispun de o suma de bani intr-un cont bancar la o banca si aceasta suma sa nu i se cuvina lui? pentru ca e o suma de bani din economii personale care provine inainte de casatorie.
n
multumesc mult pentru raspuns! imi doream foarte mult sa devenim o familie, dar o sa ma gândesc bine sa nu fac vreo greseala.
buna ziua,
am o relatie cu un barbat si de ceva timp ne-am mutat impreuna in apartamentul lui cumparat cu credit bancar.Eu nu am contribuit cu nici un ban la acest bun al prietenului meu.Numai el plateste ratele la apartament.
Va rog sa ma ajutati sa imi spuneti care ar fi regimul matrimonial ales in cazul in care acesta ar dori sa isi apere bunurile(apartamentul in acest caz).Mentionez ca ii este frica sa faca pasul catre casatorie de frica sa nu cumva sa imparta bunurile cu mine.Am avut nenumarate discutii pe tema casatoriei, si rapsunsul lui a fost ca daca va face un copil cu mine atunci el nu o sa ma poata da afara din casa , pe motiv ca femeile daca fac un copil cu un barbat atunci au si motiv sa stea in casa aceeaș si ca el este proprietarul apartamentului si ca in imobil va intra doar cine vrea el.

sper sa ma ajutati cu un raspuns !