avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate tautuis

Activitate tautuis

Buna ziua!
Am fost instiintata printr-o recomandata de catre Primarie ca sunt OBLIGATA sa ma prezint in 48 de ore pentru a solicita o autozitatie de functionare.
Detin un magazin online,nu lucrez pe stocul meu,ci al furnizorilor din tara, cu care am contracte incheiate. O autorizatie de functionare am primit si de la Registrul Comertului. Sediul social este acasa, nu detin punct de lucru. In conditiile in care am fost si am cerut sa mi se arate in baza carei legi sunt obligata sa depun o cerere pentru o astfel de autorizatie, daca eu nu am magazin fizic, mi s-a aratat o hotarare a Consiliului Local, generala, in care se preciza ca orice societate,pfa,i.i. profesii liberale are nevoie de autozitatia respectiva pentru functionare.
Inteleg ca foamea e mare si au nevoie de taxe si pe aer, dar nu reusesc sa gasesc in legea comertului online unde anume este specificat ca este nevoie si de aceasta autorizatie.
Va rog frumos sa ma ajutati o specificare unde anume in legea 365/7 iunie 2002 se mentioneaza ca am nevoie de aceasta autorizatie de functionare de la Primarie.
Cu stima