Avocat Sebastian Murariu a scris:
Bună ziua,
Vă distrug gardul practic ? Dacă da, puteți sesiza poliția cu o plângere pentru distrugere.
Buna seara. Va multumesc pentru raspuns. Nu distrug gardul. Îi modifica forma, ca sa intre si sa iasa pasarile dansilor pe acolo. Imaginati-va un gard de sarma cu o gaura de 20+ cm la baza produsa de ridicarea/strangerea unei zone din gard cu mainile.
Pasarile lor sunt cele care provoaca daune. Am pierdut pana acum mult timp facand si batand tarusi langa gard (material lemnos caruia ii puteam da alta utilizare). Pasarile
lor intra in curtea
mea, imi distrug fructele si legumele, si-mi agita cainii constant (cainii sunt legati). Gardul ala ar trebui sa ramana drept si sa atinga solul pe toata lungimea lui, iar proprietatea mea sa ramana neatinsa de vecini sau de animalele lor de sacrificiu. Este vorba despre proprietatea
mea , munca
mea,
timpul meu (un lucru pe care nu mi-l poate da nimeni inapoi), si despre dreptul meu la liniste. Rasadurile la fructele si legumele alea costa, apa cu care le ud costa, insecticidele costa, in plus e vorba despre munca fizica - aranjarea pamantului inainte de plantare, plantarea propriu-zisa, si nu in ultimul rand - intretinerea constanta.
Sper ca aveti o idee mai buna acum despre problema.
O seara buna.