Buna ziua si va multumesc ca ati luat la cunostinta mesajul meu. Da, permisul era retinut in momentul accidentului si nu aveam nici dovada. Dupa ce nu ne am inteles la bani, pagubitul s a dus la politie si a facut sesizare ca eu i am lovit masina pe care prietena lui mi a dat o, nu el si ca aveam permisul suspendat in momentul accidentului. Politia a zis ca va aduna informatii si daca ele sunt corecte, vor trimite cazul la procuror. Acum eu sunt la pruma abatere si ma intrebam daca nu se poate rezuma totul la o amenda( cum am mai citit pe internet 800-1800 lei), sau daca pot primi amenda chiar daca este cazul trimis la procuror? SI daca este dosar pentru distrugere, tot penal este? Va multumesc inca odata
Situatia este in felul urmator: am condus cu permisul retinut in urma unui accident de acum 3 ani de zile, am lovit masina, nu s-a chemat politia ci am hotarat pe sa rezolvam pe cale amiabila, pe cale amiabila nu ne-am inteles la bani (el cerand 800 euro pentru o roata, eu dandui doar 200), dupa care el s-a dus la politie si a facut sesizare. Politia a luat la cunostinta si a inceput sa intervieveze lumea despre ce s-a intamplat. Acum eu as dori sa stiu, daca se poate, daca cumva pot scapa doar cu o amenda, avand in vedere ca am cazierul curat si este prima data cand conduc fara permis? Si daca da, cam care ar fi probabilitatea sa scap doar cu o amenda? Va implor sa-mi raspundeti, sunt cam speriat de aceasta problema... Mai adaug si faptul ca momentan nu sunt pe teritoriul tarii si daca voi fi nevoit sa vin in tara. Va multumesc din suflet!