ynocentta a scris:
Precizati ca proprietarul in cauza pare a avea probleme mari psihice, cu agresivitati verbale si chiar fizice la adresa vecinilor si a administratiei asociatiei proprietarilor.
Concret ,are sau nu probleme mari psihice ?
Exista dovada medicala,ca persoana detine anumite afectiuni,care genereaza agresivitate,violenta ,etc ?
Asa este foarte usor si chiar la moda,cum nu ne convine de cineva ,gata aruncam zvonul ca nu este intreg la minte .ca este agresiv si violent
Incercati sa desfasurati demersuri la apartinatorii persoanei in cauza
Daca apartinatorii sunt reticenti ,sesizati oficial departamentul din primarie care se ocupa cu astfel de cazuri
Puteti sesiza oficial departamnetul special din cadrul directiei pentru protectia copilului care detin compartiment specializat pentru astfel de cazuri
Nu este luata in evidenta.
Insa se pot observa cu ochiul liber probleme psihice. Urlete in apartament la toate orele (locuieste singura), muzica data la maximum, scuipaturi si injuraturi aplicate vecinilor, precum si cazuri explicite, cu martori, in care a sarit la gatul administratorului. Personal, am fost amenintat la usa cu un lant mare, spunandu-mi-se ca sotia mea e o "spioanca kaghebista nenorocita".
Nu stiu ce alte exemple sa va mai dau, nu cred ca e cazul de aplicare a unei etichete.
Problema este ca apartinatorul, mai precis o sora care vine cu greutate la cateva luni pentru a primi cam acelasi tratament ca restul lumii, nu doreste sa coopereze.
Agentul de politie de proximitate face de asemenea eforturi sa renuntam mereu la plangeri, pe motiv ca dureaza foarte mult si nu vom avea sorti de izbanda (clasic). cu toate astea, sunt deja pe rol doua astfel de plangeri.
Voi incerca sa apelez directia de asistenta sociala a primariei, multumesc pentru sugestie.
In paralel, insa, vom face o adunare generala si vom lua o decizie de impartire a apei reci neinregistrate pe contoarele individuale.