avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Activitate adela_53

Activitate adela_53

Răspuns la discuția Partaj amiabil, variante
Nu sunt coplatitor la credit. Daca facem acest inscris sau partaj la notar si el peste ceva vreme se razgandeste asupra a ceea ce a semnat, poate deschide actiune de partaj in instanta? Si daca da, acest inscris are vreo valoare?
Răspuns la discuția Partaj amiabil, variante
El a venit cu propunerea. Ma intereseaza ce variante avem si care ar fi costurile. Partaj la notar, o conventie la mediator? Orice numai in instanta nu.
Buna seara,

In vara acestui an s-a incheiat divortul, dupa 3 ani de casatorie. Eu detin un apartament dobandit inaintea casatoriei , apartament in care am locuit cu fostul sot. In timpul casatoriei s-au facut un imprumut de nevoi personale pe numele lui , o parte din bani fiind investiti in renovarea, dar nu in totalitate, a apartamentului. De asemenea s-a achizitionat si aparatura electrocasnica si mobila. Vrem sa facem un partaj amiabil - el sa intre in posesia mobilei si aparaturii electrocasnice achizitionate si sa ramana si cu creditul ( ratele nemaifiind achitate de aproximativ un an de zile, de cand ne-am despartit in fapt), nu am vrea sa ajungem in instanta. Ce variante avem?