avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate magdalenacatalina

Activitate magdalenacatalina

Eu am scris Casei locale de pensii, i-am amenintat cu plangerea penala si nu am primit nici un raspuns. Am perseverat si am scris de 2 ori Avocatului Poporului, care a inaintat cererea mea CNPP, iar aceasta mai departe Casei locale de pensii, fara vreun rezultat pozitiv. Cei de la Avocatul Poporului m-au sfatuit sa fac plangere penala. Am facut-o si astept raspuns.
Va multumesc si Dumneavoastra. Imi puteti sugera un executor judecatoresc care ar putea fi interesat, avand in vedere ca suma nu depaseste 12000 lei?
Va multumesc! Am facut lucrul acesta si astept raspuns din partea parchetului.
In luna februarie a.c. am obtinut o decizie definitiva a Curtii de Apel Bucuresti prin care mi s-a stabilit majorarea pensiei conform adeverintei de venituri depuse (asta dupa 4 ani de la initierea procesului). Casa de pensii a sectorului 1 Bucuresti nu a binevoit nici pana in ziua de azi sa-si respecte obligatiile ( plata pensiei majorate curente, restanta si acheltuielilor de judecata). Am scris la Avocatul Poporului in 2 randuri si m-am adresat procuraturii. Ce altceva mai pot face pentru a intra in drepturi?