Buna ziua,
Revin cu o intrebare legata de veniturile personale.In cazul mai sus prezentat am uitat sa va intreb si de o eventuala posibilitate ca sotia care nu a lucrat in firma aceasta si nu are niciun venit si nu a semnat pentru garantarea acestui credit, daca raspunde legal in vreun fel, daca pot exista si urmari de raspundere legala si din partea sa, ea neavand niciun venit.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Da apartine aceleiasi societati.Va pot intreba aici sau trebuie sa urmez alti pasi ce pret are o consultatie mai ampla in ceea ce priveste situatia mai sus expusa.Stiu ca toti aflati in situatia aceasta avem tendinta sa ne credem nedreptatiti dar chiar si cei care comit crime sau fapte abominabile au dreptul la o reprezentare buna in instanta.Pe parcursul timpului am vazut ca sunteti foarte promti, foarte informati si chiar avem nevoie de o parere obiectiva.
Ar mai fi un aspect pe care banca creditoare nu a dorit sa il mai respecte.In anul 2008 cand am incheiat cu ei contractul de credit mi-au cerut garantie locatia cealalta care era deja functionala specificand ca in momentul in care cladirea noua va fi finalizata garantia se va muta dupa evaluare la constructia noua, dar mai apoi nu a mai dorit sa ridice garantia de pe locatia veche, desi evaluare celeilalte locatii depaseste suma ce o am de inapoiat.Nu stiu efectiv unde sa ma mai adresez pentru acest aspect.Bun, am inteles ramane in garantie cladirea noua cu tot ce este in ea, terenul, dar de ce sa pierd si cealalata locatie?
Buna ziua,
Va multumesc pentru raspuns si as mai fi vrut sa intreb daca este legal si exista vreo posibilitate in cazul licitatiei dispusa de un executor daca cineva din familie ar avea prioritate in a depune suma solicitata pentru reachizitionarea imobilelor aflate in discutia care face obiectul problemei noastre respectiv hotel si restaurant ( 2 locatii ).
Buna ziua,
Apelez cu incredere la sfatul expertilor dvs deoarece va urmaresc cu mare incredere postarile si informatiile pentru care sunt sigura ca nu doar eu va multumesc.
As dori sa va intreb ce se intampla cu o firma cand se termina perioada de insolventa si exista un credit in derulare, care, pe perioada de insolventa a acumulat, desi s-au achitat rate la fiecare 3 luni, sume ce depasesc puterea de plata a firmei.Mentinez ca, creditul a fost initial de 680.000 euro si pana la data intrarii in insolventa s-au achitat lunar ratele dar de fapt nu s-a scazut nimic din suma ce trebuia returnata fiind doar comisioane si dobanzi (11.75%), ajungand intr-un final ca pana la sfarsitul lunii septembrie firma sa inapoieze bancii 500.000 euro, iar pana la finele anului inca odata suma de 500.000 euro.Va rog daca imi puteti semnala vreo solutie sau v-ati mai inatlnit cu situatii similare sa imi puteti spune ce ma asteapta ca si procedura dupa incheierea insolventei care are ca termen 31.12.2016.
Cu respect,
O zi plina de informatii :)