avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Activitate bitzik

Activitate bitzik

Buna ziua,

Apelez la dumneavoasta in speranta unor lamuriri ce le am legate de procedura instantelor.

Tatal meu a avut proces (nu cred ca e cazul sa va plictisesc cu datele procesului) problema mea fiind urmatoarea: Curtea de apel Bucuresti a judecat si a casat hotaratea instantei de apel. A trimis procesul la instanta de apel pentru rejudecare. Am contestat decizia instantei de apel si am formulat recurs la Curtea de apel Bucuresti. In completul de judecata, 2 dintre judecatoare sau pronuntat deja pe acest dosar (au fost cele ce au casat si au trimis catre rejudecare). Le-am recuzat ele respingand cererea mea de recuzare si s-au pronuntat in dosar prin Respingerea recursului.

Nu ma pricep, dar gasesc peste tot aceasta litera de lege :"ART. 24
(1) Judecatorul care a pronuntat o hotarire intr-o pricina nu poate lua parte la judecata aceleiasi pricini in apel sau in recurs si nici in caz de rejudecare dupa casare."

O sa fac cererea de contestatie in anulare dupa ce primesc hotararea redactata (sunt tare curioasa sa vad motivarea acestor judecatoare). Va rog, sa imi spuneti daca am inteles bine situatiea si ce altceva mai pot face in acest caz.