avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate CIORECAN

Activitate CIORECAN

Urmaresc cu interes " avocatnet.ro " si pot sa va spun ca apreciez foarte mult seriozitatea si rezolvarea in final pe care o faceti pentru diversele probleme cu care va solicita diversi cetateni.
Va scriu si in acelasi timp va rog frumos sa ma indrumati ce va trebui sa fac, in cazul urmatoarei mele probleme.
Strabunicul meu en-grosist de cereale inainte de razboi, in raza comunei Bistret ,jud DOLJ a avut la vremea respectiva 104 pogoane ( aprox. 52 ha ), teren care a fost confiscat de catre comunisti in urma colectivizarii .
In urma lui au ramas 5 mostenitori ( toti decedati la aceasta ora).
Urmasii celor 5 mostenitori facand cerere si cerindu-si drepturile de proprietate , conform legii 10/2001 si dupa proces de corectare a titlului de proprietate realizat abia in 2012, au reusit sa obtina un titlu pe o suprafata de aprox 3,5 ha ce revenea fiecarui mostenitor , in total 17,5 ha cat scria pe titlu.
Intreband de diferenta de aproape 35 ha , li s-a spus ca s-au pierdut documentele din aceea vreme si nu este nici o sansa sa recupereze.
Intrebarea mea este la cine sa ma adresez sau cine are aceasta baza de date cu terenurile existente la acea vreme - anul 1940 si cu titlurile de proprietate de atunci pentru a putea cunoaste vecini.
In speranta ca ma puteti ajuta si sa ma indrumati ce pot face, va multumesc anticipat!

Editat de moderator simonette12- motiv: eliminare citat ( am rugamintea sa nu mai folositi functia de citare in mod nejustificat)